KidsReizen

Verre reizen met kinderen

KidsReizen

Verre reis maken met je kinderen? Bekijk dan de individuele familiereizen van KidsReizen! Je reis wordt op maat voor je samengesteld, of je nu met een tiener, peuter of baby op reis gaat. KidsReizen biedt reizen aan naar Amerika, Azië en Afrika!

Onze landendeskundigen gingen je al voor en kennen de leukste plekjes. We hebben zelf ervaring met reizen met kinderen en weten je daarom uit eigen ervaring te adviseren over de slimste reisroutes en de leukste kinderexcursies.

Ook hebben wij al onze accommodaties zelf bezocht. Of je nu wakker wilt worden in een safaritent, wilt overnachten in een boomhut of in een luxe resort met zwembad, alles is mogelijk. Afwisseling is hierin belangrijk, zonder dat er concessies hoeven worden gedaan aan de kwaliteit.

Wij letten op de details en maken jouw familie rondreis helemaal kidsproof. Van kinderzitjes tot familiekamers, alles wordt geregeld. Daarbij wordt er rekening gehouden met een rustig reistempo, met af en toe een rustdag, zodat er ook tijd is om alle nieuwe indrukken te verwerken.

KidsReizen helpt je graag met het samenstellen van een familie rondreis op maat naar Indonesië, Thailand, Vietnam, Maleisië, Sri Lanka, Cambodja, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Amerika en Costa Rica. Bekijk het aanbod en boek jouw ideale kidsreis!

Bekijk en vergelijk alle KidsReizen reizen
Accommodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
Bezoek KidsReizen
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van KidsReizen

KidsReizen familiereis bestemmingen

Beoordelingen van KidsReizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met KidsReizen?
Alle ervaringen met KidsReizen