PANGEA Travel

Reizen buiten het boekje

PANGEA Travel

Voor het eerst een verre reis

Voor het eerst met de kinderen naar een verre bestemming lijkt een hele onderneming. Als specialist in maatwerk reizen verzorgt PANGEA Travel dit soort familiereizen regelmatig. Daarnaast reist een aantal mensen van het PANGEA Travel team zelf ook met kleine kinderen. PANGEA Travel heeft daarom veel ervaringen en kijken dus niet op van vreemde, praktische vragen. Als de kinderen hebben genoten, is de reis voor de ouder ook geslaagd. Dat is telkens weer het doel van PANGEA Travel!

Reizen naar Azië
Een tocht op een bamboovlot in China en kookles in een echt Chinees restaurant, bezoek aan de Orang Utans bij Bukit Merah of een tocht op een olifant in Thailand. Azië biedt veel mogelijkheden voor een geslaagde vakantie met kinderen. Omdat elke reis op maat wordt gemaakt, kan PANGEA Travel uw familiereis precies zo maken zoals u wenst. Wilt u overnachten bij mensen thuis, heel avontuurlijk of juist heel comfortabel verblijven in een villa met eigen zwembad? Alles is mogelijk.

Reizen naar Afrika
Afrika is een geweldig continent en zeer geschikt voor een reis met kinderen. In Zuid-Afrika kunt u met de kleintjes bijvoorbeeld een malariavrije reis maken. Voor iets oudere kinderen is Tanzania een mooi bestemming. Hier kunt u bijvoorbeeld een wandelsafari maken of samen met een lokale stam op pad gaan. Bijkomend voordeel: er is maximaal twee uur tijdsverschil waardoor de reis meteen ontspannen kan beginnen.

PANGEA Travel is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle PANGEA Travel reizen
Accomodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
Bezoek PANGEA Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van PANGEA Travel

Familiereis Zuid-Afrika malariavrij

Familiereis Zuid-Afrika malariavrij

17 dagen
Individuele rondreis
Op safari met kinderen maar dan wel malariavrij? Dat kan tijdens deze 17-daagse reis door Zuid-Afrika. De reis start met een bezoek aan het Kololo Game Reserve waar u verblijft in een lodge waar ze zich op gezinnen met kinderen richten door speciale activiteiten aan te bieden. In het reservaat leeft een grote diversiteit aan dieren maar geen roofdieren. Naast een gamedrive kunt u daarom ook mountainbiken en wandelen. Hierna gaat u op zoek naar de olifantenfamilies in het Addo National park. Verder kunt u een schitterende wandeling maken in Tsitsikamma, een struisvogelfarm in Oudtshoorn bezoeken of de walvissen zien in Hermanus. De reis eindigt in Kaapstad waar zo veel te doen is dat u zich echt niet hoeft te vervelen.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.500
Familiereis Zuid-Afrika & Seychellen

Familiereis Zuid-Afrika & Seychellen

18 dagen
Individuele rondreis
Gaat u voor het eerst naar Zuid-Afrika met uw gezin, en wilt u safari combineren met een strandverlenging? Kies dan voor deze leuke familiereis naar Zuid-Afrika en de Seychellen. Deze combinatie is ook perfect gedurende de Zuid-Afrikaanse winter (onze zomervakantie). De stranden in Zuid-Afrika zijn in deze periode te koud voor een aangenaam verblijf. De geselecteerde parken in deze reis zijn kindvriendelijk en malariavrij. De safari-activiteiten en maaltijden zijn tijdens het verblijf in de wildparken inbegrepen. Nadat u een aantal dagen wild heeft gespot gaat de reis verder naar de Seychellen. Hier kunt u heerlijk ontspannen en uw familiereis afsluiten op parelwitte stranden.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.750
Ladakh Familiereis - individuele India rondreis

Ladakh Familiereis - individuele India rondreis

20 dagen
Individuele rondreis
Individuele familiereis boordevol avontuur in het hoge noorden van India. In het voormalig koninkrijk Ladakh in de Himalaya is het klimaat in onze zomermaanden perfect. Na een korte kennismaking met het overweldigende Delhi, dat u deels te fiets verkent, zet u koers naar de rustigere bergen. Natuurlijk verkent u er de boeddhistische kloosters, maar er is ook voldoende ruimte voor actie. Downhillen per mountainbike, raften op de Zanskar rivier en samen op een korte kampeertrektocht met bagagepaarden: het komt allemaal voorbij. De laatste dagen van de reis brengt u ontspannen door in het tropische en groene zuiden van India. Het palmenstrand van Kovalam is dan uw thuisbasis.
PANGEA Travel
vanaf
€ 2.500

PANGEA Travel familiereis bestemmingen

Beoordelingen van PANGEA Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met PANGEA Travel?
Alle ervaringen met PANGEA Travel