PANGEA Travel

Reizen buiten het boekje

PANGEA Travel

Voor het eerst een verre reis

Voor het eerst met de kinderen naar een verre bestemming lijkt een hele onderneming. Als specialist in maatwerk reizen verzorgt PANGEA Travel dit soort familiereizen regelmatig. Daarnaast reist een aantal mensen van het PANGEA Travel team zelf ook met kleine kinderen. PANGEA Travel heeft daarom veel ervaringen en kijken dus niet op van vreemde, praktische vragen. Als de kinderen hebben genoten, is de reis voor de ouder ook geslaagd. Dat is telkens weer het doel van PANGEA Travel!

Reizen naar Azië
Een tocht op een bamboovlot in China en kookles in een echt Chinees restaurant, bezoek aan de Orang Utans bij Bukit Merah of een tocht op een olifant in Thailand. Azië biedt veel mogelijkheden voor een geslaagde vakantie met kinderen. Omdat elke reis op maat wordt gemaakt, kan PANGEA Travel uw familiereis precies zo maken zoals u wenst. Wilt u overnachten bij mensen thuis, heel avontuurlijk of juist heel comfortabel verblijven in een villa met eigen zwembad? Alles is mogelijk.

Reizen naar Afrika
Afrika is een geweldig continent en zeer geschikt voor een reis met kinderen. In Zuid-Afrika kunt u met de kleintjes bijvoorbeeld een malariavrije reis maken. Voor iets oudere kinderen is Tanzania een mooi bestemming. Hier kunt u bijvoorbeeld een wandelsafari maken of samen met een lokale stam op pad gaan. Bijkomend voordeel: er is maximaal twee uur tijdsverschil waardoor de reis meteen ontspannen kan beginnen.

PANGEA Travel is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle PANGEA Travel reizen
Accomodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
Bezoek PANGEA Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van PANGEA Travel

PANGEA Travel familiereis bestemmingen

Beoordelingen van PANGEA Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met PANGEA Travel?
Alle ervaringen met PANGEA Travel