Reizen in Italië ervaringen

De Reizen in Italië ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een rondreis met Reizen in Italië gemaakt hebben.

Er zijn 2 ervaringen met Reizen in Italië geplaatst.

Accomodatie
8.5
Vervoer
8.5
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Reizen in Italië

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Reizen in Italië?
8,5

Familiereis Actief Trentino & Zuid-Tirol

Italië
Familiereis met Reizen in Italië
28-10-2015

Alles top geregeld!rnrnEen avontuurlijke vakantie geboekt, verdeeld over twee accomodaties, en daarbij een viertal activiteiten. Alles bleek perfect geregeld. De juiste mensen waren telkens op de juiste plaats. Helemaal goed!

Martijn
Gereisd met partner in July 2015
8,8

Familiereis Actief & Strand Calabrië

Italië
Familiereis met Reizen in Italië
28-10-2015

Vriendelijk, voortvarend, creatief, flexibel, laagdrempelig. Belangrijkste: je bent een klant en geen nummer!rnrnNiet eerder van Enotria gehoord. Via Google gevonden op zondagmiddag. Maandagmorgen, begin juni, gebeld met de wens om begin augustus met het gezin een 14-daagde reis door Italië te maken. Oei! Italianen hebben dan ook vakantie, dus druk. Geef mij twee dagen om met een plan te komen.rnHet plan kwam er en werd met gejuich ontvangen. Precies wat we wilden. Een rondreis, leuke activiteiten voor puberdochters (raften en canyoning), prachtige agriturismo's, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, bijna altijd geweldig eten, strand, cultuur/historie en een goede betrouwbare auto. Zelfs het weer was top!rnKortom: Enotria heeft het perfect voor ons geregeld.

Mark
Alleen gereisd in August 2015

Ben jij op reis geweest met Reizen in Italië?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Reizen in Italië.