Home
Reisorganisaties
Reizen in Italië

Reizen in Italië

Bijzondere reizen en ervaringen in Italië

Reizen in Italië

Reizen in Italië is onderdeel van Enotria Travel. Deze reisorganisatie is sinds 1999 dé specialist voor bijzondere vakanties naar Italië. Reizen in Italië is bijzondere ervaringen opdoen, nieuwe gebieden ontdekken, grenzen verleggen. Unieke belevenissen voor de reiziger die geen toerist wil zijn.

Op de website van Reizen in Italië vind je een divers en uitgebreid aanbod met bijzondere wandelreizen & wandelvakanties (huttentocht in de Dolomieten, op de Etna, of in Toscane), fietsvakanties & fietsreizen (o.a. op Sicilië en Sardinië), actieve familiereizen voor gezinnen (raften, canyoning en andere spannende activiteiten), culinair & wijnreizen, yoga retreats, wellness, gevarieerde avontuurlijke reizen, reizen op maat voor stellen, families, groepjes.

Reizen in Italië is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Reizen in Italië reizen
Accomodatie
8.5
Vervoer
8.5
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
9.5
Reizen in Italië is aangesloten bij:
SGR
Bezoek Reizen in Italië
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Reizen in Italië

Reizen in Italië familiereis bestemmingen

Beoordelingen van Reizen in Italië

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Reizen in Italië?
8,5

Familiereis Actief Trentino & Zuid-Tirol

Italië
Familiereis met Reizen in Italië
28-10-2015

Alles top geregeld!rnrnEen avontuurlijke vakantie geboekt, verdeeld over twee accomodaties, en daarbij een viertal activiteiten. Alles bleek perfect geregeld. De juiste mensen waren telkens op de juiste plaats. Helemaal goed!

Martijn
Gereisd met partner in July 2015
8,8

Familiereis Actief & Strand Calabrië

Italië
Familiereis met Reizen in Italië
28-10-2015

Vriendelijk, voortvarend, creatief, flexibel, laagdrempelig. Belangrijkste: je bent een klant en geen nummer!rnrnNiet eerder van Enotria gehoord. Via Google gevonden op zondagmiddag. Maandagmorgen, begin juni, gebeld met de wens om begin augustus met het gezin een 14-daagde reis door Italië te maken. Oei! Italianen hebben dan ook vakantie, dus druk. Geef mij twee dagen om met een plan te komen.rnHet plan kwam er en werd met gejuich ontvangen. Precies wat we wilden. Een rondreis, leuke activiteiten voor puberdochters (raften en canyoning), prachtige agriturismo's, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, bijna altijd geweldig eten, strand, cultuur/historie en een goede betrouwbare auto. Zelfs het weer was top!rnKortom: Enotria heeft het perfect voor ons geregeld.

Mark
Alleen gereisd in August 2015
Alle ervaringen met Reizen in Italië