Riksja Family ervaringen

De Riksja Family ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een rondreis met Riksja Family gemaakt hebben.

Er zijn 14 ervaringen met Riksja Family geplaatst.

Accomodatie
8.2
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
7.5
Algemeen
8.4

Beoordelingen van Riksja Family

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Riksja Family?
3,3

Voor ons geen Riksja meer!

Griekenland
Familiereis met Riksja Family
28-09-2022

Afgelopen zomer hebben we via Riksja twee weken door Griekenland gereisd met onze drie tieners. Wat ging niet goed of was niet goed?
- een verkeerde locatie was aan ons doorgegeven als vertrekpunt voor onze wandeltoer door Athene met alle gevolgen van dien
- een kookworkshop die niet gereserveerd kon worden bij aankomst, zoals wel in de Riksja app vermeld stond
- drie dagen geen WiFi en geen 4/5G bij onze accommodatie op Lefkas en zeer onvriendelijke eigenaar.
- De zeekayak tour op Kefalonia (wens van onze tieners waarvoor we speciaal naar dit eiland waren gegaan) bleek niet gereserveerd
- de gereserveerde fietsen waren in een stad op 45 min rijden (wat we uiteindelijk hebben gecanceld)
- geen enkele keer waren de hotelkamers naast elkaar (een hotel was van deze aanvraag zelfs niet op de hoogte). Je zou maar jonge kinderen hebben, dan is dit helemaal niet fijn
- Riksja adviseerde ons 2 overnachtingen ergens halverwege onze reis, waar we een dag zouden gaan raften in de bergen ipv 1 overnachting. Beter, om niet vermoeid na het raften onze reis te vervolgen door Griekenland. Hier gingen we mee akkoord. Echter, het dagje raften bleek bij aankomst gewoon op de dag van vertrek gereserveerd….
- de route naar onze laatste bestemming bleek een route over niet bestaande wegen te zijn waardoor we met onze huurauto op onmogelijke hellingen achteruit weer terug moesten. Drama! Hier was niet over nagedacht door Riksja.
- prijs/kwaliteit is niet in verhouding
- hotels op verre afstand van activiteiten waardoor je (onnodig) veel moet rijden
Voor ons een grote teleurstelling! Na een mail met onze klachten te hebben verstuurd werd ons aangeboden de fietshuur terug te betalen en een extra tegemoetkoming van 50,- op een vakantie van bijna 9000,-.
Dus bezint eer ge aan Riksja begint!

Anoniem
Gereisd met gezin
8,5

Fantastische rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Riksja Family
02-03-2019

Met onze kinderen (2 en 4 jaar) een rondreis van 3 weken door Sri Lanka gemaakt. Veel gezien en gedaan, heerlijk gegeten en van het lekkere weer genoten. De hotels bevielen erg goed en waren leuk voor de kinderen. Ook een prima chauffeur die erg veilig reed. Op wat kleine details na verliep de reis erg soepel. We zouden zo weer bij riksjakids een reis boeken!

Jonkers
Gereisd met gezin in January 2019
8,5

Peru met kids bracht alles wat ik er van verwachtte en hoopte. Gevoel van een unieke reis tot in het laatste detail goed geregeld. Zelfstandig gereisd geen groepsreis

Peru
Familiereis met Riksja Family
03-10-2017

De Lares trail met mijn kinderen was top. Allen met gids, paarden en kok 3 dagen door de Andes gelopen zonder een andere "bloody tourist" tegen te komen. Machu Picchu werd mooier hoe lager de zon kwam te staan

Wbr
Gereisd met gezin in July 2017
8,8

Super gevarieerd en goed geregeld

Thailand
Familiereis met Riksja Family
16-08-2017

Echt een fijne reisorganisatie met persoonlijke benadering. Heel leuk voor kinderen. Super veel gezien en gedaan.

Sandra
Gereisd met gezin in July 2017
8,8

Bouwstenen rondreis

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Family
17-08-2016

Ik geef een gemiddeld een 9, dat is een hoog cijfer, maar de ervaringen die wij hebben opgedaan waren ook positief.rnThailand is een prachtig land; lieve mensen, mooie cultuur en een nog veel mooier landschap (vooral de afwisseling sprak mij zeer aan). Het is goed te bereizen met jonge kinderen en veel mensen spreken Engels. Verder zijn de voorzieningen goed en is het er relatief schoon.rnDe ondersteuning van RiksjaKids bij het opstellen van het reisplan was zorgvuldig en op maat, maar we zijn vooral te spreken over de reisagent Khiri Travel in Thailand. Alles verliep zoals afgesproken.rnOok de vlucht met Fly Emirates en de binnenlandse vluchten met Thai Smile hebben wij als positief ervaren.rnKortom; eigenlijk geen minpunten.

Ansjelien Steffens
Gereisd met partner in July 2016
9,0

Griekenlandkids

Griekenland
Autorondreis met Riksja Family
09-08-2016

Ik heb een geweldige reiservaring gehad met Riksjakids. Via de site Griekelandkids.nl heb ik de reis precies zo kunnen samenstellen als door mij gewenst. Daarna heeft Riksja de losse elementen voor mij geboekt. Voordeel hiervan is dat alles door Riksja perfect op elkaar af was afgestemd. Geen wachttijden, geen onzekerheden, maar een transfertaxi die voor ons klaar stond op het vliedveld en in de haven, en de huurato die bij ons hotel in Athene werd afgeleverd en die ik weer kon inleveren bij de ferry. Als alleenreizende ouder met kind is het fijn om zo zorgeloos een autorondreis te kunnen maken!rnHotels waren sfeervol en goed. Nogmaals: topvakantie!rn

Elya
Gereisd met gezin in July 2016
7,8

Thailand op je gemak

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Family
04-01-2016

Een onvergetelijke ervaring met onze kids van 3,5 en 1,5. Een prachtige combinatie van zon, zee, bruisende stad, jungle en eilanden. Zo is onze reis samen te vatten. De excursies laten de rijkdom aan cultuur, natuur, godsdiensten en mensen goed zien. Een fantastische gids en prima locaties maken het verhaal compleet. Riksja Travel voor herhaling vatbaar.

Martijn Kik
Gereisd met vrienden in November 2015
7,8

Costa Rica Bouwstenen

Costa Rica
Familiereis met Riksja Family
17-09-2015

Wij hebben het geweldig gehad in Costa Rica. De reis verliep zonder problemen en alles van Riksjakids was vooraf en tijdens de reis goed geregeld. Zelfs toen we een eigen hotel erbij wilden boeken kon het schema aangepast worden. De accomodaties waren keurig en er was voldoende keus aan activiteiten. Ook onze dochter van 4 vond het een geweldig land, absoluut een aanrader.

Familie Koudstaal
Alleen gereisd in July 2015
8,3

Maleisie met kids

Maleisië
Familiereis met Riksja Family
01-09-2015

Bij Riksjakids hebben we een rondreis in Maleisie geboekt voor ons gezin met 3 kinderen (8, 6 en 3 jaar oud). Met hulp van de contactpersoon een reis opgebouwd met bouwstenen. De reis was echt heerlijk! Mooie highlights, en ook genoeg rustmomenten, wat wel nodig is als je rondreist met jonge kinderen en een peuter. Alles was prima geregeld: huurauto, mooie hotels, die ook prima waren voor de kinderen, en ook een lokale contactpersoon voor vragen. Zelf zijn we altijd backpackers geweest, dus zonder kinderen regelden we het allemaal zelf wel, maar met kinderen is het wel heel prettig dat alles vantevoren zo goed is geregeld! Echt absoluut een aanrader!

Familie Smits
Gereisd met gezin in July 2015
8,2

Pura Vida

Costa Rica
Autorondreis met Riksja Family
18-06-2015

De reis was ontzettend goed geregeld! Riksja Kids neemt alle zorg uit handen en je kunt je helemaal richten op het genieten van je vakantie.rnrnPluspunten:rn- ontmoeting met de plaatselijk reisorganisatiern- accomodaties in Sarapiqui en La Fortunarn- boottocht in Sarapiquirn- nationaal park Manuel AntoniornrnMinpunten:rn- accomodaties mogen af en toe met keuken, zodat je soms ook zelf wat kan kokenrn- San Josérn- het dorpje Manuel Antonio

Valentijn
Gereisd met partner in May 2015
8,8

Rondreis Bali

Indonesië
Individuele rondreis met Riksja Family
05-06-2015

De reis door Bali met onze dochter van 14 maanden was een groot succes. We hebben in 3 weken veel van het land gezien, een van de leukste dingen was de fietstocht in de omgeving van Ubut en het snorkelen. Het is een prachtig eiland, we hebben ons altijd veilig gevoeld en de mensen zijn erg kindvriendelijk. In de restaurants was er vaak een kinderstoel en wilde het personeel het liefste onze dochter de hele tijd entertainen. De reis verliep verder goed, de chauffeurs om ons van de ene naar de andere plek te brengen stonden altijd op tijd klaar. Aan het eind van de vakantie ook nog op een eiland voor de kust van Bali geweest, dat was een van de mooiste plekjes. Bali heeft geen grote steden dus wij hebben daarom een overstap gemaakt om Singapore te zien en daardoor de reis voor ons compleet te maken.rn

Alex van Haasteren
Gereisd met partner in May 2015
8,0

Zandduinen en Koningssteden

Marokko
Individuele rondreis met Riksja Family
29-05-2015

Geweldige vakantie gehad met onze kinderen van 4 en 6, Fez is rustiger en veel minder toeristisch dan Marrakesh. De hotels waren allemaal zeer prettig, het personeel was heel vriendelijk. Heerlijk gegeten, veel gezien in 2 weken.

K. van Roon
Gereisd met vrienden in April 2015
8,0

Florida in de meivakantie

Amerika
Individuele rondreis met Riksja Family
22-05-2015

Geweldige reis gemaakt in de meivakantie. Alles perfect geregeld door Amerikakids. Amerika is een land waar het uiteraard gemakkelijk is om ook dingen zelf te regelen, maar doordat alles ruim van te voren is geboekt grijp je nooit naast de meest gewilde excursies, zoals het zwemmen met de zeekoeien en het snorkelen met schildpadden. Dit zit heel snel vol en wij kwamen families tegen die juist dit hadden moeten missen. Ook de excursie naar het schelpeneiland met de dolfijnen die vrolijk naast de boot omhoog springen is geweldig. Je hoeft ook hier niets voor te doen, want ook deze voucher zit in je pakket. Geen zaken uitzoeken of ergens veel te vroeg of te laat zijn, alles is geregeld. Wil je een combinatie tussen zelf zaken regelen en dingen uit handen geven is Amerikakids echt een aanrader. Ze denken mee en hebben de juiste adviezen gegeven. Ik vind de bouwblok methode een super concept en de medewerkers geweldig.rnDe verhuurder van de auto was minder, maar dat heeft Amerikakids samen met hun partnerorganisatie ook heel goed opgepakt.rnIk kom hier zeker terug.

Petra
Gereisd met partner in May 2015
8,5

Bangkok-RiverKwai-Jungle-Koh Lanta

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Family
22-01-2015

Eerste reis naar Thailand met twee kids van 5 en 7. We wilden niet twee weken op een charterstrand maar voor een week naar Thailand te vliegen was ook geen optie. Rondreis met Riksja was een voltreffer. We hebben heel veel van het land gezien. Goede transfers, auto vliegtuig, dag en nachttrein. Zeer prettig om bij aankomst op vliegveld of treinstation na lange vlucht of treinreis iemand te zien staan met een bordje met onze naam erop. Zonder kinderen wellicht overbodige luxe maar met kinderen erg prettig. Goede service bij het boeken.

HansB
Gereisd met gezin in December 2014

Ben jij op reis geweest met Riksja Family?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Riksja Family.