Guatemala

Antigua

Familiereis Guatemala

Natuur, wildlife en culturele hoogstandjes

Guatemala is een avontuurlijke bestemming in Midden-Amerika voor gezinnen met kinderen! Tijdens je familiereis ontdek je de prachtige natuur, ontmoet je de kleurrijke bevolking en mag een bezoek aan de Mayaruïnes van Tikal en oude Maya steden niet ontbreken!

Er is heel veel te zien en ontdekken tijdens een mooie rondreis met je familie door Guatemala. Dit is geen alledaagse bestemming en dat maakt het extra leuk! Guatemala is een heel gevarieerd land boordevol Maya-cultuur, ongerepte natuur en koloniale autentieke steden. Er zijn ook stranden en veel leuke activiteiten te doen, zoals paardrijden, wandelen en zwemmen. Een onvergetelijke reis dus!

Vlag:
Hoofdstad:
Guatemala-stad
Inwoners:
17.109.746
Oppervlakte:
108.890 km2
Beste reistijd:
november t/m april
Tijdsverschil:
7 uur vroeger
Vliegtijd:
12:35 uur
Combineren:

Video's van Guatemala

Reisorganisaties met reizen naar Guatemala

Reizen naar Guatemala

Beoordelingen van Guatemala

Wat zijn de Guatemala ervaringen van andere reizigers? Lees hier 2 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Guatemala.
Natuur & omgeving
10
Cultuur
10
Stranden
n.v.t.
Steden
9.5
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
9.5
9,6

Guatemala, dit moet je gezien hebben

Guatemala
Familiereis met Better Places
14-09-2022

Petra van Better Places heeft met ons een onvergetelijke reis door het prachtige Guatemala samengesteld en tot in de puntjes verzorgd. Ontspannen en fijn contact met de zeer gastvrije bewoners van dit werkelijk schitterende kleurrijke land met de prachtige hoogvlaktes en binnenland. We hebben prachtige activiteiten in de natuur ondernomen waaronder het beklimmen van de Acatenango vulkaan, bezoeken van de prachtige tempels van Tikal, tubben in Lanquin, surfgolven in de branding van de Pacific en een side step naar buurland Belize waar snorkelen in het barrièr riff een belevenis is die nooit meer vergeten wordt. Geslapen in mooie accommedaties aan het water in Flores, de pacifische kust en het rustgevende lake Atitlan. Geslapen tussen de apen en hun brulgeluiden midden in de Jungle en wakker geworden aan het strand met het ruisen van de zee op de achtergrond. Voor ons hele gezin een vakantie om nooit weer te vergeten! Een AANRADER voor iedereen die houdt van natuur, cultuur, inpanning en ontspanning, en tradities.

Familie Voshaar
Gereisd met gezin
9,8

Overgetelijke herinneringen gemaakt in Guatemala en Belize

Guatemala
Individuele rondreis met Better Places
10-08-2022

Met mijn kinderen (21 en 19) heb ik een fantastische reis gemaakt door Guatemala en Belize. Bij de voorbereiding en ook ter plaatse is de betrokkenheid van Petra erg fijn geweest. De reis kende veel afwisseling: van een wandeling over een vulkaan, boottocht over een meer, zonsopgang op een tempel in een regenwoud tot snorkelen (tussen haaien) in Caribische sferen. Petra heeft laten zien dat zij goed begreep waar wij op zoek naar waren. De accommodaties en ook het vervoer waren op en top geregeld. We zijn onder de indruk van de schoonheid van de natuur, de cultuur en de lieve mensen in zowel Guatemala als Belize.

Pleun, Taas en Carolina

Populaire bestemmingen in Midden-Amerika