Home
Blog
December 2012

Reisinspiratie

5 blogs geschreven in december 2012
· Redactie
Familiereis naar Tenerife
Voor een heerlijke vakantie is een familiereis naar Tenerife altijd een leuk idee. Het hele gezin zal zich op Tenerife prima weten te vermaken en of je nu in de zomer of in de wintermaanden naar dit Canarische eiland (Spanje) vliegt, je kunt er altijd genieten van veel zon en heerlijke temperaturen.
· Redactie
Naar Stockholm met de kids
Je zou het misschien niet direct verwachten, maar de hoofdstad van Zweden, het mooie Stockholm, is een perfecte bestemming voor een familiereis. De Zweedse hoofdstad heeft namelijk allerlei leuke bezienswaardigheden die ook de kids geboeid zullen weten te houden.
· Redactie
Veel mensen met Kerst op vakantie
De kerstvakantie is een populaire periode om er met het hele gezin even gezellig op uit te trekken. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen verwacht dar er in de komende vakantieperiode, dus in de periode van 22 december tot en met 6 januari, zo’n 800.000 Nederlanders op uit zullen trekken.
· Redactie
Avontuurlijke familiereizen in Marokko
Je kunt een reis met het hele gezin zo spannend maken als jij zelf wilt. Als je het liever voorspelbaar en dicht bij huis houdt, dan is een weekje Zuid-Frankrijk of een verblijf aan een van de meren in het noorden van Italië een leuk idee. Voor de meer avontuurlijk ingestelde reislustigen, zijn de volgende familiereizen naar Marokko leuke mogelijkheden.
· Redactie
Sawadee Familieavontuur
Heb jij zin om er eens gezellig met het hele gezin op uit te trekken? Zou je weleens lekker een dag of tien, of misschien wel langer, in een ver land op zoek willen gaan naar de mooiste stranden, de meest indrukwekkende wilde dieren of de hoogste bergen? Ben jij, kortom, op zoek naar een leuk familieavontuur? Kijk dan eens bij het reisaanbod van Sawadee Familieavontuur.