Home
Blog
Juni 2012

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in juni 2012
· Redactie
Verre bestemmingen met de kids
Als je op vakantie gaat met kinderen, dan kun je het beste in Europa blijven, ergens op een vakantiepark waar ze de hele dag worden vermaakt, toch? Niet helemaal, want hoewel zo’n parkvakantie met de kids geweldig is, kun je best een verre reis met kinderen ondernemen. Je moet alleen weten waar je moet zijn.
· Redactie
Win een vakantieaccommodatie!
Het huren van een vakantiewoning is altijd een goed idee voor een geslaagde familiereis. In een vakantiewoning heeft iedereen de ruimte om ‘zijn eigen ding te doen’ en kun je ook gezellig met zijn allen in de woonkamer een filmpje kijken of een spelletje spelen.
· Redactie
Anders Reizen
Boek met het hele gezin eens een ‘andere vakantie’, bijvoorbeeld via reisorganisator Anders Reizen. Zij hebben nu een spannend weekend bedacht voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer zes jaar. De kinderen moeten wel van spannende verhalen houden, maar wel kind houdt daar nu niet van?
· Redactie
Regel een reisdocument voor de kids
Als je binnenkort met de kids op reis wilt gaan, vergeet dan niet om op tijd naar de gemeente te gaan. Vanaf 26 juni a.s. moeten de kinderen namelijk over een eigen paspoort of ID kaart beschikken en is het niet meer mogelijk om een reis met ze naar het buitenland te maken met een inschrijving in jouw eigen reisdocument.