Home
Blog
Juni 2013

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in juni 2013
· Redactie
Sri Lanka als bestemming voor een familiereis
Met de hele familie een reis naar Sri Lanka ondernemen, is zeker een aanrader. Ten eerste maakt het niet uit in welk jaargetijde je op reis gaat, want in Sri Lanka is het eigenlijk altijd wel mooi weer. Ten tweede is Sri Lanka een bijzonder gastvrij land waar iedereen zich al snel op zijn gemak zal voelen.
· Redactie
Afwisselende familievakantie in Californië
Het maken van een familiereis is een goede manier om met het hele gezin van een ontspannen vakantie te genieten. Het vergt natuurlijk wel wat overleg om een bestemming te vinden waar iedereen happy mee is, maar er is alvast één bestemming te noemen waar zowel jong als oud blij van zullen worden.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.
· Redactie
Familievakantie in een woonwagen à la Pipo
Kids zijn over het algemeen dol op kamperen en veel volwassenen zijn daar maar wat blij mee. Tijdens de vakantie met de hele familie in een woonwagen verblijven, heeft dan ook iets gezelligs. Bovendien kun je het kamperen nog veel gezelliger aanpakken, namelijk door te overnachten in een van de ‘pipowagens’ van Alfonso.
· Redactie
Familiereis naar Walibi België
Voor een gezellige familiereis hoef je in principe helemaal niet ver te reizen. Bij onze zuiderburen kun je namelijk van een prima familievakantie genieten. Zeker als het weer een beetje meezit, heeft België vakantievierende gezinnen heel veel te bieden, waaronder cultuur, terrasjes, het strand en natuurlijk: Walibi België!
· Redactie
Familie Tirol-dorpen bijzonder kindvriendelijk
Als je met het hele gezin op vakantie wilt gaan, dan is Oostenrijk een leuke bestemming die ook nog eens goed aan te rijden is. Oostenrijk is vooral bekend als wintersportbestemming, maar ook in de zomer valt er in Oostenrijk genoeg te beleven.
· Redactie
Bijzonder overnachten in de dierentuin
Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.
· Redactie
Bijzonder overnachten in Franse dierentuin
Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.Powered by Froala Editor