Home
Blog
Oktober 2012

Reisinspiratie

6 blogs geschreven in oktober 2012
· Redactie
Trampolinespringen in Parijs
Trampolinespringen … welk kind is er niet gek op en hoeveel volwassenen voelen het kind in zichzelf niet naar boven komen op het moment dat ze tijdens een verjaardagsfeestje ook een paar sprongen op het cadeau voor de kids wagen? Als de plannen die ze in Frankrijk hebben doorgang vinden, dan kun je binnenkort met het hele gezin lekker over de Seine heen gaan springen.
· Redactie
Oost, west, vliegtuig best
Goed, feitelijk gezien ga je op deze manier natuurlijk helemaal niet op reis, maar het geeft je wel dat heerlijke vakantiegevoel, en dan ook nog eens voor het hele gezin. Hoe je dat doet? Simpel: een vliegtuig aanschaffen en ombouwen tot huis.
· Redactie
Zomervakanties Djoser Junior online!
Bij Djoser Junior kun je nu alvast een kijkje nemen op het gebied van reizen die je in de volgende zomervakantie met de kids kunt gaan maken. Het aanbod is uitgebreid en de bestemmingen variëren van Diverse landen in Afrika tot rondreizen door verschillende gebieden in Azië.
· Redactie
Familiereis Afrika met Djoser Junior
Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.Powered by Froala Editor
· Redactie
Combineer stad en strand
Jij wilt genieten van cultuur in de grote stad, maar de kinderen willen tijdens de vakantie graag aan het strand liggen. Wat doe je dan? Toch die stedentrip erdoor drukken en de hele vakantie jengelende kids om je heen hebben? Of toegeven en aan het strand gaan liggen, terwijl je eigenlijk veel liever iets anders had willen doen?
· Redactie
Lego pretpark in Maleisië
Het bij de kids immens populaire en leerzame speelgoed Lego, leent zich prima als thema voor een pretpark. Nadat er al Legoland pretparken in Denemarken, Californië, Florida, Engeland en Duitsland zijn verrezen, is er nu ook een eerste Legoland te vinden in Azië, namelijk in Maleisië.