Home
Blog
September 2013

Reisinspiratie

9 blogs geschreven in september 2013
· Redactie
Sawadee neemt Baobab Reizen over
Onlangs werd het goede nieuws bekendgemaakt dat reisorganisatie Baobab Reizen, dat een onderdeel is van Terra Travel, een doorstart kan maken. Reisorganisatie Sawadee Reizen neemt Baobab Reizen namelijk over en daardoor kunnen de verre familiereizen, waar Baobab onder andere zo geliefd door is geworden, gewoon doorgang vinden.
· Redactie
Beurs voor familiereizen in Archeon
Een familievakantie kan natuurlijk alle denkbare bestemmingen hebben, van dichtbij tot ver weg. Als jij voor je volgende familiereis een verre bestemming overweegt, dan is het misschien een goed idee om op 3 november de ‘Verre reizen met kinderen beurs’ te bezoeken.
· Redactie
Familievakantie in de herfst
Als jij deze zomer door wat voor omstandigheden dan ook niet van een familievakantie hebt kunnen genieten, dan is de herfst een goed moment om dit gemis in te halen. Je zult dit najaar dan niet de enige Nederlander in het vliegtuig zijn, want veel medelanders gingen je al voor met het boeken van een familiereis naar de zon. 
· Redactie
Voetbal wint het van familiereis
Als jij, als vrouw,wel zin hebt in het ondernemen van een leuke familievakantie, maak dan niet de fout om je man nog te laten kiezen tussen twee opties. We hebben het nu niet over de keuze tussen bestemming A en bestemming B, maar over de keuze tussen het maken van een familiereis enerzijds en het meemaken van het WK voetbal anderzijds.
· Redactie
Familiereis naar Curaçao goedkoper
Voor een geslaagde familiereis, zijn de Nederlandse Antillen een perfecte bestemming. Met name het gastvrije eiland Curaçao is ideaal, want het weer is er altijd goed, de stranden zijn er paradijselijk mooi en de taal, die spreek je al!
· Redactie
Neem zwerfdieren niet mee
Als je al vaker met de kids op vakantie bent geweest, dan ken je het vast wel: op straat loopt een kat of een hond zonder baasje en dat is natuurlijk zielig. Soms kun je dan geneigd zijn om zo’n dier maar onder je hoede te nemen, vaak onder (zware) druk van het kroost. Dit is echter niet verstandig en wel om een aantal redenen.
· Redactie
Nanny aan boord
Reis jij graag met de kinderen naar verre oorden en zou jij het dan best prettig vinden om tijdens de vlucht geen kind aan ze te hebben? Kies dan voor vliegen met Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten.
· Redactie
Culturele familiereis naar Griekenland
Waar de normaalgesproken populaire vakantielanden Cyprus en Egypte dit jaar te kampen hebben met een aanzienlijke daling in het aantal toeristen, kan Griekenland zich juist verheugen vanwege de ontvangst van een recordaantal toeristen. Vooral de Akropolis in Athene wordt graag door toeristen bezocht en dat zorgt soms zelfs tot topdrukte.
· Redactie
Win een reis naar Florida
Door deel te nemen aan de Reiskrantreporter-actie die regelmatig wordt georganiseerd door de reissectie van De Telegraaf, kun je leuke reizen winnen. Deze keer naar Orlando, Florida en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op de prijs, is een verslag te schrijven over een eerdere vakantie of stedentrip.