Home
Blog
Februari 2013

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in februari 2013
· Redactie
Tropische familiereis in Duitsland
Als je samen met de familie graag even de warmte wilt opzoeken dan hoef je tegenwoordig helemaal niet meer zo gek ver van huis te reizen. Tenminste, als je het niet erg vindt om indoor te recreëren. Nabij de Duitse stad Berlijn vind je namelijk het grootste indoor waterparadijs ter wereld! Compleet met aangename en zelfs tropische temperaturen.
· Redactie
Betaalbare familiereis met Baobab
Wil je graag een bijzondere familiereis ondernemen, maar is je budget beperkt? Snuffel dan eens tussen de aanbiedingen van Baobab Reizen! De aanbiedingen worden door Baobab Reizen ook wel ‘kansreizen’ genoemd en bestaan uit bijzonder betaalbare rondreizen voor het hele gezin.
· Redactie
Familiereizen door crisis extra populair
Samenzijn en samen leuke dingen beleven, dat is voor veel mensen een belangrijke reden om een familiereis te ondernemen. Uit een groot onderzoek dat onder 6.000 Europeanen werd gehouden, is gebleken dat ‘echt’ tijd met elkaar doorbrengen in deze periode van economische crisis belangrijk wordt gevonden.
· Redactie
Met de kids naar de VS
De ‘States’ zijn niet alleen een te gekke bestemming voor volwassenen, maar in de Verenigde Staten zullen ook de kids het prima naar hun zin hebben. Amerika is dan ook een bijzonder geschikte bestemming voor een geslaagde familiereis.