Home
Blog
November 2012

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in november 2012
· Redactie
IJssculpturen in Brugge
Voor een gezellige en korte familiereis is het bezoeken van een stad in België eigenlijk altijd een goed idee. Kies bijvoorbeeld eens voor Brugge, want daar kun je samen met de kids een heleboel bijzondere en indrukwekkende ijssculpturen gaan bewonderen, met figuren die de kinderen zeker ‘cool’ zullen vinden.
· Redactie
Schaatsen op de badboot in Antwerpen
Steden in Europa zijn altijd een leuke bestemming voor een korte familiereis. Zeker als zo’n stad dicht bij Nederland ligt en er iets leuks te doen is voor de kids; dan past zo’n stedentrip voor het hele gezin prima in een lang weekend.
· Redactie
Malta: mooi compact
In het razend populaire televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’, bezoekt boer Henk het mooie eiland Malta. Dit compacte eiland is ook bijzonder geschikt voor het maken van een gezellige familiereis en is zeker juist in de wintermaanden een geschikte bestemming voor een zonnig verblijf in het buitenland.
· Redactie
Kerstmarkten in Duitsland
Een leuk uitje met het hele gezin is niet altijd eenvoudig te verzinnen. Gedurende de zomervakantie is de keuze voor een voordelige zonvakantie voor de hand liggend, maar waar moet je naartoe als je in de laatste maanden van het jaar samen met de kids een lang weekend weg wilt?