Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Aanbiedingen Stip Reizen
Het gevarieerde aanbod van Stip Reizen biedt een mooie bron van inspiratie als je nog op zoek bent naar een leuke reis met de hele familie. ‘On a budget?’ Geen probleem, neem nu maar eens een kijkje bij de aanbiedingen van Stip; het voordeel kan soms wel oplopen tot maar liefst 70 %.
· Redactie
Een familiereis met Baobab
Voor een compleet verzorgde en onvergetelijke familiereis ben je bij reisaanbieder Baobab Reizen aan het juiste adres. Dit jaar viert Baobab het veertigjarig bestaan van de reisorganisatie. Veertig jaar ervaring, dat is niet niks en daarvan kun jij als reiziger goed profiteren.
· Redactie
Bijzonder en betaalbaar
Voor een bijzondere familiereis die je als je dat graag wilt ook nog eens deels zelf kunt samenstellen, ben je bij TM Reizen aan het juiste adres. TM Reizen – dat staat voor TravelMarker Reizen – is specialist op het gebied van bijzondere, individuele reizen die toch heel betaalbaar zijn.Powered by Froala Editor
· Redactie
Vergelijk reisverzekeringen op nieuwe website
Met de hele familie op reis, dat is natuurlijk hartstikke leuk! Je weet al precies wat jullie allemaal gaan doen en hebt een leuke route uitgestippeld. De paspoorten liggen klaar en de indeling van de bagage is ook al uitgekiend. Nu hoef je alleen nog de reisverzekering te regelen, maar voor welke aanbieder moet je kiezen?
· Redactie
Zomerreis door Marokko
Voor een bijzondere rondreis met de hele familie ben je bij reisaanbieder Dades Reizen aan het juiste adres. Zij bieden mooie rondreizen aan door het mysterieuze Marokko en weten daarbij allerlei spannende verhalen te vertellen over de geschiedenis van het land.
· Redactie
Verre bestemmingen met de kids
Als je op vakantie gaat met kinderen, dan kun je het beste in Europa blijven, ergens op een vakantiepark waar ze de hele dag worden vermaakt, toch? Niet helemaal, want hoewel zo’n parkvakantie met de kids geweldig is, kun je best een verre reis met kinderen ondernemen. Je moet alleen weten waar je moet zijn.
· Redactie
Win een vakantieaccommodatie!
Het huren van een vakantiewoning is altijd een goed idee voor een geslaagde familiereis. In een vakantiewoning heeft iedereen de ruimte om ‘zijn eigen ding te doen’ en kun je ook gezellig met zijn allen in de woonkamer een filmpje kijken of een spelletje spelen.
· Redactie
Anders Reizen
Boek met het hele gezin eens een ‘andere vakantie’, bijvoorbeeld via reisorganisator Anders Reizen. Zij hebben nu een spannend weekend bedacht voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer zes jaar. De kinderen moeten wel van spannende verhalen houden, maar wel kind houdt daar nu niet van?
· Redactie
Regel een reisdocument voor de kids
Als je binnenkort met de kids op reis wilt gaan, vergeet dan niet om op tijd naar de gemeente te gaan. Vanaf 26 juni a.s. moeten de kinderen namelijk over een eigen paspoort of ID kaart beschikken en is het niet meer mogelijk om een reis met ze naar het buitenland te maken met een inschrijving in jouw eigen reisdocument.
· Redactie
Familievakantie in het (vakantie)huis van een ander
Een vakantie met het hele gezin kun je natuurlijk doorbrengen op een doorsnee accommodatie en daar is zeker niets mis mee, maar er is ook een nieuwe trend gaande, namelijk het huren van het (vakantie)huis van iemand anders.
· Redactie
Een familiepark op vakantie
Voor een uitstapje tijdens de vakantie met het hele gezin zit je met de keuze voor een familiepark eigenlijk altijd goed. Of je nu voor een attractiepark of een themapark gaat, zowel jonge als oudere kinderen én volwassenen zullen zich hier doorgaans prima weten te vermaken. Hieronder volgen enkele tips.
· Redactie
Een familiereis met Riksja Kids
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor het maken van een individuele familiereis? Kijk dan eens bij het aanbod van Riksja Kids, dat onderdeel is van Riksja Travel. Door jarenlange ervaring weten ze bij Riksja precies waar je moet zijn voor een vakantie die zowel leuk is voor jou als voor je kinderen.
· Redactie
Familiereis Sri Lanka
Het maken van een verre reis met het hele gezin is altijd een goede manier om de band met elkaar te versterken en om herinneringen te creëren die zowel jij als je kinderen nooit meer zullen vergeten. De keuze voor een reisbestemming is natuurlijk persoonlijk en geheel aan jou, maar een verre bestemming voegt door alle ‘vreemde’ indrukken toch altijd een extra dimensie toe.
· Redactie
Reis met de kinderen naar Mexico
Wil je dit jaar eens echt uitpakken met een mooie familiereis en wil je graag dat de kids het naar hun zin hebben, maar zelf ook van je vakantie kunnen genieten? Overweeg dan eens een familiereis bij Djoser Junior te boeken. De actieve familiereizen van Djoser zijn namelijk perfect voor ouders die samen met hun kinderen van een verre reis willen genieten.
· Redactie
Geluk voor jong en oud
Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor het hele gezin, maar heb je geen idee voor welke bestemming je moet kiezen om elk lid van het gezin een mooie vakantie te bezorgen? Geen nood, de wetenschap weet raad! Uit onderzoek is nu namelijk gebleken dat een verblijf aan de kust iedereen, van jong tot oud, gelukkig maakt.
· Redactie
FOX Family & Kids heeft Award gewonnen!
FOX Family & Kids heeft de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award 2012 in de categorie Actieve Vakanties gewonnen!
· Redactie
Familiereizen 2012
Het jaar is nog maar net begonnen, maar voor de meeste mensen is dat DE periode om de vakantie te gaan zoeken en boeken. Wil je in 2012 een mooie familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je nu op Familiereis.nl het complete aanbod familiereizen 2012 bekijken!
· Redactie
FOX Family & Kids is genomineerd!
FOX Family & Kids is genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2012 Award door de Kids Vakantiegids in de categorie ‘Actieve Vakanties’.
· Redactie
Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site
Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.