Home
Blog
Algemeen
5 vakantie-ideeën voor een romantische 'babymoon'

5 vakantie-ideeën voor een romantische 'babymoon'

op 19 juli 2016
1 minuut leestijd
5 vakantie-ideeën voor een romantische 'babymoon'

Nog even ertussenuit met z'n tweeën en als vanouds genieten van elkaar tijdens de zwangerschap: een babymoon wordt steeds populairder. Familiereis.nl geeft reisinspiratie voor 5 heerlijke babymoon bestemmingen!

Het tweede trimester is over het algemeen de beste periode om op reis te gaan, want de kans op problemen is het kleinst. Bovendien mag je vliegen, zal de ergste misselijkheid voorbij zijn en zit je buik nog niet in de weg. We maakten een lijstje met de 5 fijnste vakanties voor een romantische babymoon

1. Stedentrip in Europa

Blijf je graag een beetje dicht bij huis, in een land waar je je niet druk hoeft te maken over gezondheidszorg of veiligheid? Doe een stedentrip in Europa! Vermijd de zomerse hitte van het zuiden en ga deze zomer op ontdekking in steden als Kopenhagen of Stockholm. Plan je je babymoon in de koudere maanden? Dan pik je in Rome, Lissabon en Barcelona nog een beetje zon mee.

2. Genieten van alle luxe in een mooi resort

Kingsize bedden en elke ochtend ontbijt op bed, een eigen zwembadje voor de deur en op loopafstand het lekkerste eten en drinken: niets is zo fijn als een onbezorgde vakantie in een mooi resort. Langs de Middellandse Zee heb je volop keus, maar ook bestemmingen als Bali, Thailand en Costa Rica staan bekend om hun luxe accommodaties. Het is wel iets langer vliegen, maar aldaar zijn de prijzen in vergelijking met Europa verrassend laag.

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

3. Sightseeing en relaxten tijdens een cruise

Een cruise alleen voor bejaarden? Welnee! Tijdens een cruise zie je overdag nieuwe steden en landen, en geniet je 's avonds van al het comfort aan boord. De ideale vakantie om lekker veel te zien, en het tegelijkertijd ultiem rustig aan te doen. Maak een cruise langs de tropische paradijsjes in het Caraïbisch gebied, dompel je onder in de Arabische cultuur en ontdek Oman en de Verenigde Arabische Emiraten, of geniet het al het moois van Zuid-Europa tijdens een cruise over de Middellandse Zee.

4. Zen worden tijdens een welnessvakantie

Toe aan volledige ontspanning en willen jullie je in alle rust voorbereiden op jullie nieuwe leven? Duik onder tijdens een welnessvakantie. Vul je dagen met ontspannende massages, spa-behandelingen, yoga-oefeningen en laat jezelf helemaal in de watten leggen. Geen werk of telefoon, wel goede boeken, lekker eten en tijd voor elkaar. Of je nu kiest voor een welnessresort op de Veluwe of op Ibiza, na een weekje rust ben je er allebei helemaal klaar voor.

Zen zijn tijdens zwangerschap
Zen zijn tijdens zwangerschap

5. Dat laatste puntje op de bucketlist

Na de geboorte van jullie kindje zal jullie reisgedrag ongetwijfeld veranderen. Zijn er nog plekken die jullie absoluut willen zien? Nu is het moment! Maak alsnog die onvergetelijke citytrip naar bruisend New York en bezoek het prijzige Japan, want grote kans dat die reizen er in de nabije toekomst niet van gaan komen.

Meer blogs