Reisinspiratie

5 blogs in de rubriek Steden
· Stéphanie Versteeg
De leukste Chinatowns wereldwijd
De Chinezen zijn een reislustig volk en overal ter wereld vind je bruisende Chinese wijken waar je kennismaakt met de lokale gebruiken. Van Thailand tot de Verenigde Staten en van Singapore tot Den Haag: dit zijn wat ons betreft de leukste Chinatowns wereldwijd.
· Stéphanie Versteeg
Vijf tips voor een last minute stedentrip tijdens Hemelvaart
De meivakantie hebben we misschien net achter de rug, over een paar weken staat Hemelvaart alweer voor de deur. Met een lang weekend voor de boeg is het 't uitgelezen moment om een stedentrip te maken binnen Europa. Op zoek naar inspiratie? Vijf tips voor een afwisselend weekendje weg.
· Stéphanie Versteeg
Een overzicht van de mooiste uitzichtpunten van Barcelona
Voor een mooie bestemming hoef je in principe niet ver te vliegen. Neem bijvoorbeeld de stad Barcelona, een geweldige uitvalsbasis voor een trip bomvol cultuur, strand en lekker eten. Hier kun je het jaar rond genieten van fijne temperaturen, maar de beste periode om de stad te bezoeken is in het voorjaar. Hoog tijd dus om een bezoekje te plannen. Wil je de stad eens vanuit een ander perspectief bekijken? Klim dan naar een van de vele uitzichtpunten voor een nieuwe kijk op de stad.
· Redactie
Familievakantie in Nieuw-Zeeland
Toegegeven, het is geen bestemming die naast de deur ligt, verre van dat zelfs, maar een familiereis naar het schitterende Nieuw-Zeeland is de lange vliegreis meer dan waard! Als je geen tijd hebt voor het maken van een lange rondreis, kies dan voor een interessante stad als uitvalsbasis en maak van daaruit leuke uitstapjes met het gezin.
· Redactie
Familiereis Madrid
Veel reizigers hebben het idee dat het ondernemen van een stedenreis met de kids geen goed idee is. Dit is echter een misverstand, want als je een beetje rekening houdt met elkaar, is het heel goed mogelijk om met de hele familie een bezoek te brengen aan een stad.
>