Home
Blog
Bestemmingen
Reisinspiratie voor je gezin

Reisinspiratie voor je gezin

op 4 maart 2015
1 minuut leestijd
Reisinspiratie voor je gezin

Dichtbij of ver weg, rondreizen met privé-auto of openbaar vervoer, naar links of rechts op de wereldkaart? Het jaar 2015 biedt weer mogelijkheden om er samen met je gezin op uit te gaan.

Ontmoet samen met je kids Mickey in Walt Disney World Amerika, fiets door de rijstvelden van Indonesie of spot beren in Canada. Welk avontuur gaat jouw gezin in het nieuwe jaar beleven?

Inspirerend Indonesië

Je kinderen kennis laten maken met een compleet andere wereld dan de onze? Het eiland Bali in Indonesië is even vliegen, maar eenmaal aangekomen zijn de reisafstanden kort. Naast de altijd vriendelijke bevolking vind je op Bali glooiende rijstvelden, kleurrijke offertjes en uitgestrekte zandstranden. Slaap in een huis op palen tussen rijstvelden en in een familiehotel met zwembad aan de kust. Beleef het echte Bali met een fietstocht door ambachtsdorpen, een kruidenwandeling en duik met snorkel de onderwaterwereld in.

Afwisselend Amerika

In Amerika laat je jouw kids die bekende TV plekjes met eigen ogen zien. Ontmoet Mickey in Disney World, sta op de rand van de Grand Canyon en bewandel de Golden Gate Bridge in San Francisco. Waar alles in Amerika groot en overweldigend is, is kleinschalig en sfeervol overnachten mogelijk: slaap op een cowboyranch, in een stenen wigwam of een boskamp tussen reuze sequoiabomen. Lukt het jouw gezin de boom een groepsknuffel te geven? In Amerika rijd je met eigen huurauto in alle vrijheid door het land over Route 66 en langs tropische stranden. Dit is vakantie to the max.

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Comfortabel Canada

Sneeuwtoppen aan de horizon, knalblauwe bergmeren en marshmallows bij het kampvuur: welkom in West Canada. Met je huurauto combineer je de wereldstad Vancouver met gletsjers en bossen. Per kano spot je orka’s en onderweg moet je af en toe stoppen voor beren op de weg (de echte uiteraard, niet de spreekwoordelijke). Overnachten in Canada doe je in een tipi-tent, blokhut of alpenchalet. Dit is de bestemming voor grote en kleine nature freaks.

Dit artikel is geschreven door de reisspecialisten van RiksjaKids. Bouw je reis met bouwstenen of kies een kant en klare rondreis. Je reis bevat voldoende vrijheid, afwisseling en bijzondere activiteiten waardoor je het land echt beleeft. De reisspecialisten van RiksjaKids ontdekken samen met hun kids de wereld en adviseren je uit eigen ervaring. Samen stel je de ideale reis voor jouw gezin samen.

Gerelateerde blogs

hey hallo