Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

186 artikelen door Redactie
· Redactie
FOTOSERIE: Spelende kinderen in Indonesië
Kennismaken met locals is één van de leukste onderdelen van reizen. Met kinderen is dat vaak extra leuk én bovendien gemakkelijk. Al spelende wijs heb je zo contact! In Indonesië is dat niet anders. Daar spelen de kinderen ook graag. Kijk maar!
· Redactie
10 redenen om het Italiaanse eiland Capri te bezoeken
Capri is een pareltje in Italië! Dit schitterende eiland, gelegen in de baai van Napels, is geliefd om haar natuurlijke schoonheid en adembenemende uitzichten. Wij geven je 10 redenen om naar Capri te gaan.
· Redactie
Top 3 Marokko met het gezin
Welke activiteiten mag je nou echt niet missen als je met je gezin naar Marokko reist? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.
· Redactie
Bangkok met kids: 10 dingen om te doen met je kinderen
Bangkok staat bekend als een drukke metropool met een levendig nachtleven, maar Bangkok is ook voor voor kinderen erg leuk! Wij zetten 10 kindvriendelijke bezienswaardigheden en activiteiten op een rij.
· Redactie
Waarom je in 2015 door Tanzania moet reizen
Tanzania is een schitterend land vol verbluffend natuurschoon en uiteraard een spectaculaire dierenwereld. Het is echt een "once in a lifetime" land met onvergetelijke ervaringen. Maar waarom dan? Wij laten het je zien.
· Redactie
De nieuwe Familiereis.nl website
Ja ja, daar is hij dan: de nieuwe Familiereis.nl website! We zijn er superblij mee. De nieuwe website ziet er niet alleen veel beter uit, hij werkt ook veel fijner!
· Redactie
Beren, meren en bossen in West-Canada
Ze spreken er Engels, je kunt het land zelf per auto verkennen, het is er veilig en het eten is er zoals thuis: het westen van Canada is een perfecte gezinsbestemming.
· Redactie
Op expeditie door Bali
Klinkt dat iets te avontuurlijk? Op een eiland als Bali, dat wellicht wel een van de meest kindvriendelijke bestemmingen is voor (kleine) kinderen, is dit vooral heel leuk!
· Redactie
Vulkanen en jungletochten in Costa Rica
Ga je op reis met je gezin, dan heb je vaak andere wensen dan wanneer je met zijn tweeën gaat. Afstanden mogen niet te groot zijn, accommodaties moeten geschikt zijn voor kinderen en natuurlijk wil je dat het veilig is. Denk eens aan Costa Rica,
· Redactie
Kidsproof reizen door Marokko
Een route samenstellen die voor iedereen leuk is, kan nog best een uitdaging zijn als je met je gezin op reis gaat. Leuk, zo’n kamelentocht, maar krijg je ook genoeg kans om iets van de bijzondere cultuur te zien?
· Redactie
Tips voor een stedentrip met je gezin
Als je een weekendje of een paar dagen vrij hebt en er op uit wilt, dan is een stedentrip ideaal voor je gezin: alle bezigheden lekker in de buurt en toch lekker een paar dagen weg. We geven 3 tips!
· Redactie
Met je kinderen naar Thailand? Doen!
"Dat is toch veel te ver vliegen. Die kleintjes kunnen echt niet tegen de hitte en lusten dat pittige eten helemaal niet". Er zijn veel argumenten om geen verre reis te maken met je kinderen, maar naar ons idee zijn er veel meer redenen om het wel te doen.
· Redactie
Familiebelevenissen op reis
Een reis met de hele familie ondernemen is altijd een leuke manier om een gezellige tijd met elkaar te beleven. Tijdens een familiereis is het leuk om samen allerlei activiteiten te ondernemen, maar het is ook prettig als de kids soms worden beziggehouden zodat je zelf ook een beetje tot rust kunt komen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je familievakantie op deze manier in te richten.
· Redactie
Spannende winterse familiereis
Als jij deze winter met de hele familie richting de Alpen reist en je bent een beetje avontuurlijk aangelegd, dan kun je in de naast het skiën en snowboarden nog veel meer activiteiten ondernemen. In de Oostenrijkse Alpen zijn namelijk tal van mogelijkheden om met de hele familie veel lol te beleven.
· Redactie
Multigeneratievakantie is trendy
Als jij een liefhebber bent van het ondernemen van een vakantie met de hele familie, dan ben je in het jaar 2014 helemaal trendy. Een van de vakantietrends van dit jaar is namelijk de zogeheten multigeneratievakantie, waar – zoals de naam al aangeeft – alle generaties van de familie aan deelnemen.
· Redactie
Familiereis naar Marokko
Het ondernemen van een vakantie met het hele gezin is altijd een leuke manier om samen tijd door te brengen, leuke dingen te ondernemen en het een en ander te ontdekken op het gebied van de natuur en cultuur van een ander land. Voor het maken van een familiereis, niet al te ver weg van huis maar toch bijzonder, is de bestemming Marokko echt een aanrader.
· Redactie
Familiereis naar Turkije
Voor het beleven van een heerlijke, zonovergoten vakantie met de hele familie is een reisbestemming als Turkije werkelijk een prima idee. In Turkije zal elk lid van het gezin het zeker naar de zin hebben en qua zonuren en temperatuur zit je in Turkije al helemaal goed.
· Redactie
Wintersportvakantie als familiereis
Als er iets leuk is om in de wintermaanden met de hele familie te ondernemen, dan is het wel het maken van een wintersportreis. Er zijn weinig dingen zo schattig als de allerkleinsten op minuscule ski’s in de weer te zien. De frisse buitenlucht in de besneeuwde bergen zal elk lid van het gezin bovendien zeker goed doen.
· Redactie
Familievakantie met Riksja Kids
Als jij er eens met de hele familie op uit wilt trekken, dan is het handig om te kiezen voor een veelzijdige vakantiebestemming waar iedereen het naar zijn zin zal hebben. Als je daarbij ook nog graag niet alleen een individuele familiereis wilt maken, maar tevens de organisatie ervan alvast op orde wilt hebben, dan kun je gebruikmaken van de diensten van een reisorganisator.