Home
Blog
Thailand blogs

Reisinspiratie

20 blogs over Familiereizen in Thailand
· Laurens
Thailand met kinderen: Wat te doen? (+ Tips!)
Thailand is een ontzettend afwisselend land, het is betaalbaar en voor alle leeftijden is er veel te doen. Bovendien is Thailand is één van de meest kindvriendelijke bestemmingen in Azië! Maar wat kun je hier zoal beleven? En wat zijn leukste activiteiten met kinderen? Laten we eens gaan kijken!
· Stéphanie Versteeg
De leukste Chinatowns wereldwijd
De Chinezen zijn een reislustig volk en overal ter wereld vind je bruisende Chinese wijken waar je kennismaakt met de lokale gebruiken. Van Thailand tot de Verenigde Staten en van Singapore tot Den Haag: dit zijn wat ons betreft de leukste Chinatowns wereldwijd.
· Stéphanie Versteeg
5 x de mooiste nationale parken van Thailand
Thailand omvat een rijke mix aan natuur en nationale parken. Van paradijselijke stranden tot dichte oerwouden waar olifanten en tijgers wonen, dit zijn de vijf mooiste natuurparken op Thaise bodem.
· Redactie
7x De leukste Oud & Nieuw stedentrips
Nog even en dan zit 2015 er weer op. Hoog tijd dus om te beginnen met het plannen van Oudejaarsavond. Heb je nog vakantiedagen over? Dit zijn de 7 gaafste plekken om het vuurwerk van de jaarwisseling te bekijken!
· Redactie
Avontuurlijk overnachten: 6x Slapen in een boomhut
Wie droomde er vroeger nou niet van een prachtige boomhut? Hoog in de bomen, en stevig genoeg om een nachtje te blijven slapen. Omdat je nooit te oud bent voor dergelijke dromen hebben we een paar mooie exemplaren op een rijtje gezet. Boomhutten voor het hele gezin, of gewoon een nachtje voor jezelf alleen.
· Redactie
Thailand met het gezin – van jungleraft naar poederstrand
Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een reis met je gezin. Je vliegt er rechtstreeks heen, het is er veilig, betaalbaar en je kunt jungle, tempels en strand bovendien gemakkelijk combineren.
· Redactie
Top 7 meest kindvriendelijke stranden van Thailand
Met de kinderen naar Thailand? Een geweldig idee! Er is enorm veel te zien en doen voor kinderen in Thailand. En natuurlijk zijn er vele fantastische stranden waar de kids zich prima zullen vermaken. Maar welke Thaise stranden zijn nu het meest geschikt voor kinderen? Familiereis.nl zet ze voor je op een rij!
· Redactie
Bangkok met kids: 10 dingen om te doen met je kinderen
Bangkok staat bekend als een drukke metropool met een levendig nachtleven, maar Bangkok is ook voor voor kinderen erg leuk! Wij zetten 10 kindvriendelijke bezienswaardigheden en activiteiten op een rij.
· Redactie
Met je kinderen naar Thailand? Doen!
"Dat is toch veel te ver vliegen. Die kleintjes kunnen echt niet tegen de hitte en lusten dat pittige eten helemaal niet". Er zijn veel argumenten om geen verre reis te maken met je kinderen, maar naar ons idee zijn er veel meer redenen om het wel te doen.
· Redactie
Familievakantie met Riksja Kids
Als jij er eens met de hele familie op uit wilt trekken, dan is het handig om te kiezen voor een veelzijdige vakantiebestemming waar iedereen het naar zijn zin zal hebben. Als je daarbij ook nog graag niet alleen een individuele familiereis wilt maken, maar tevens de organisatie ervan alvast op orde wilt hebben, dan kun je gebruikmaken van de diensten van een reisorganisator.
· Redactie
Familiereizen met FOX Vakanties
Je kunt ervoor kiezen om een vakantie te boeken, met de hele familie op reis te gaan en dit vervolgens een familievakantie te noemen. Wat je echter ook kunt doen, is kiezen voor een familiereis die met alle mogelijke zorg is samengesteld door een in familiereizen gespecialiseerde reisorganisatie, zoals FOX Vakanties van de ANWB.
· Redactie
Geen olifantenrit tijdens je familiereis
Hoe leuk het je misschien ook lijkt om tijdens je familiereis eens een ritje op een olifant te gaan maken, erg diervriendelijk is het maken van een olifantentocht helaas niet. Het is dan ook goed nieuws dat reisorganisaties hebben aangegeven te zullen stoppen met het organiseren van ritjes op een olifant.Powered by Froala Editor
· Redactie
Een familiereis naar Thailand of Vietnam
Een vakantie boeken naar een verre reisbestemming geeft je altijd een gevoel van avontuur. Zeker als je met de hele familie een verre reis wilt gaan ondernemen, dan kun je gerust spreken van een onderneming. De ene bestemming is bovendien de andere niet, dus wat zijn nu eigenlijk de beste reisbestemmingen voor een verre familiereis?
· Redactie
Familiereis Thailand paradijselijk en afwisselend
Een verre familiereis ondernemen is een mooie manier om de kinderen alvast kennis te laten maken met andere culturen. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je zelf gelijk ook lekker op ontdekkingstocht kunt gaan in een ver vakantieland.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.
· Redactie
Tips voor een verre familiereis
Je wilt graag een verre reis maken en je hebt kinderen, waar ga je dan naartoe op vakantie? Waar ter wereld kun je van een fijne en ontspannen vakantie genieten terwijl ook de kids zich op en top weten te vermaken? Hieronder volgen enkele tips voor een geslaagde familereis.
· Redactie
De vriendelijkste steden voor een familiereis
Als je met je een familiereis gaat ondernemen, dan wil je natuurlijk wel naar een bestemming reizen waar je vriendelijk wordt bejegend. Dat is niet alleen voor jezelf prettig, maar heeft ook een positief effect op je kinderen. Wat zijn in dit kader dan eigenlijk goede steden om naartoe te reizen?
· Redactie
Kerst in Thailand
Wil je in de Kerstvakantie eens wat anders doen dan thuis rond de Kerstboom zitten of op skivakantie gaan? Boek dan nu een reis naar Thailand met de hele familie! Wegens enorme belangstelling heeft reisaanbieder Djoser Junior een extra reisdatum ingepland in december.
· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.
>